بررسی جداول مراکز آمار نشان می‌دهد که نرخ تورم پنج قلم از خوراکی‌ها کاهش یافته است و در این بین گروه سبزیجات با ۴/۲ درصد کاهش در صدر قرار دارند. 

خرید - سوپرمارکت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مرکز آمار در پایان هر ماه نرخ تورم ۱۲ قلم از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را اعلام می‌کند. بررسی جداول آماری نشان می‌دهد که نرخ تورم ماهانه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها ۰/۴ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است. 

این در حالی است که نرخ تورم سالانه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در دی‌ماه ۵۲/۴ درصد است. 

همچنین براساس جداول مراکز آمار، گوشت قرمز و گوشت ماکیان در دی ماه ۱/۹ درصد و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن‌ها ۱/۵ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است. 

نرخ تورم میوه و خشکبار در دی‌ماه نسبت به آذرماه ۳ درصد افزایش قیمت داشت. قند، شکر و شیرینی‌ها در این دوره ۰/۸ درصد، ماهی‌ها و صدف‌داران و شیر، پنیر و تخم‌مرغ ۰/۸ درصد و روغن‌ها و چربی‌ها ۰/۲ درصد افزایش قیمت داشتند. 

بیشترین افزایش قیمت در بین اقلام خوراکی مربوط به میوه و خشکبار بود که در دی‌ماه نسبت به ماه قبل ۳ درصد افزایش قیمت داشته است. 

کد خبر 479949

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد كلان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha